fredag 27. august 2010

Fugemaling Tavlemaling Oppslagstavle

Et par prosjekter jeg har gående:
(Sorry about the translator. In english it is blackboard-paint and tiles)
Fliser. Veldig stygge fliser. Forsøker fugemaling, som var bra, men pennen varte bare et par kvadrat til tross for store fliser. Og det kostet 600,- inkl. frakt. Har nå kjøpt veldig billig fugemaling på Biltema, og er litt spent på hvordan det blir. Den legger seg litt oppå fugen, so hope it doesn't wash away? Forskjellen på nyvaskede(!) fuger og nymalte fuger er ganske enorm!

Mishandling av et Miele kjøkken: Magnet-tavle-maling.
Magnetmalingen har såpass dårlig effekt, at jeg har nå 3 tykke lag med maling. Håper det holder når jeg skal ha tavlemaling over.


Og litt pynt:
Jeg er ikke spesielt rosa som person, men disse var søte. Kjøpte dem på "Kiwi"dagligvarebutikk :-)

tirsdag 24. august 2010

Høst og mote

Så er høsten her! Så fantastisk mye fint som kommer. Nå kan vi snart pakke oss inn i myke, herlige ullgensere, tøffe støvletter og fine skjerf. Finnes så mye fint i butikkene nå når de får inn så mye nytt. Herlige pledd og puter, store te-krus osv. osv
Jeg ønsker meg et par UGG av typen Sundance.

Eller hva med en overpriset Parajumpers jakke. ( kr 6500,-) Helst ikke av typen Light, det blir for kaldt.
Og så herlig det ville være med en myk fin pelslue. Canada goose Aviator hat f.eks.?

Real housewives og bloggpropp

Etter å ha sett en episode av "Real housewives of New York City" på TV3, mistet jeg litt gnisten. Interiør, mote osv.... Alt huslig, ble bare smått.

Beskrivelsen av serien er i flg TV3:
"Bli med hjem til fem glamorøse husmødre fra Manhattan. Enten de sitter på første rad under moteuken eller er på vei til Hamptons viser de oss hvordan man sjonglerer mellom det å være en god mor, ha en fremadstormende karriere og en kalender fullpakket med sosiale sammenkomster."

Uansett. Underholdning får man velge selv. Evt velge bort. DET som derimot får MEG i godt humør er fantastiske barn i alle former. Noen av dem, ble med på sightseeing til Oslo forleden, rundtur til Slottet, Nasjonalteateret, Stortinget osv osv. Hva tok de bilder av? Peppes Pizza!:-)
Ha en fortsatt fin dag!
 
Blogglisten