lørdag 18. desember 2010

Feliz Navidad, jul ute, jul inne, Christmas is coming to town

Trudelutt. Det er jul og det er julegløgg og mye kos. Her er noen koselige bilder.

torsdag 16. desember 2010

Juletreteppe Tree skirt

Angående juletrær... Hvem har sagt at juletreteppe må være grovt? Hvorfor ikke et teppe i fløyel som matcher sofaen? Dette er fra Det Hvite Hus.
Stakkars folk. Det er vel med dem som med dronningen av England, er bare pent nødt til å leve med røde tepper og rosa plysjsofaer fra 18-hundre ogdentid. God save the queen. :-))

onsdag 15. desember 2010

Røde sløyfer til jul


Disse to første bildene er overalt på nettet for tiden. Populære bilder. Vet ikke hvor de kom fra opprinnelig. Tenkte kanskje at det ville være litt moro å ha røde sløyfebånd på spisestuedøren?


tirsdag 14. desember 2010

Rask blomsterdekorasjon


Blogger er fine! Når jeg ser bakover på min egen blogg, ser jeg at jeg har laget en phalaenopsis dekorasjon i oktober i år. Denne dekorasjonen står ennå :-)
PS. Små lys, i stedet for høye lys, på de lange stakene kan også være fint.
Bilde fra oktober.

Hjemmelaget adventstake

Årets adventstake var enkel.

Hvite lys, noen kongler, litt kvist, hasselnøtter og kastanjer, litt glitterspray, noe einer, noen glass figurer fra Panduro Hobby og litt gulltråd fra Rema1000. Det som var litt moro, var at det blanke stålfatet er fra en Stelton kanne med cappucino-kopper som har ligget på roteloftet siden 80-tallet. Og nå er jo både den børstede stålkannen og det blanke stålfatet kommet til heder og verdighet igjen. Hvem skulle trodd det? Og den gamle rådyrbukken fra min barndom er jo på mote som bare det. Perfekt julestrategi. Nostalgi, mote, affeksjon, glitter og nesten alt var i hagen eller på roteloftet. :-)

Gavetips til damer som har alt. Mulberry små gaver

Dette Mulberry charm armbåndet er herlig. 200 euro

Mulberry phonecharm til ca 90 euro.

Litt "julete" keyring/nøkkelring. Mulberry royal love til ca 120 euro. (må jo være riktig nå for tiden med et skikkelig royalt bryllup i vente. )

Hansker til ca 180 euro

Bracelet "Heart friendship" til 65 euro:

søndag 12. desember 2010

Slettvoll kjøkkeninspirasjon

Fant noen flere bilder fra Slettvoll jeg liker.

Slettvolls vinter og høststemninger

Blir aldri lei av Slettvoll.Lekker leilighet. Interiør inspirasjon

Kom over noen gamle bilder på pc'en. Denne leiligheten fant jeg på finn.no en gang.
Lekker! Tror leiligheten ble solgt, for den kom i et interiørblad litt senere, men da med litt annerledes møbler, men nesten identisk stil. Kanskje det er det som er moten for tiden? Kjøp deg en plass i bladene? Nei, det hadde nok sin forklaring. Uansett. Leiligheten er digg. Og om du ser etter, ser du at den er ikke hverken stor eller med noe rådyrt kjøkken. Tilbehøret og noen av møblene har nok kostet litt dog. Elsker greige med et hint av lilla. :-) Ha en fin solskinns-søndag!


 
Blogglisten