fredag 1. oktober 2010

Helg Høst Regn 2

En regnfull helg, ble det riktignok både champagne og krabber, ikke i Reims, men en tur til Mio ble det tid til. Skulle ha en benk til gangen. Det var dog utrolig til priser!
Det er noe med det å gi bort pengene sine til andre. Det hender utrolig nok, at jeg føler for å gjøre det. Men ikke hver dag. Så det jeg har gjort, er å kjøpe en vanlig, litt stor benk på finn.no, så har jeg kjøpt håndtak til sidene på Claes Ohlson
og fått Kid Interiør til å kutte en ny litt tykkere madrass til meg. Så mangler det bare å sy et trekk. Da blir den forhåpentligvis noe liknende Riviera Maison's flotte benk.
Mangler dog et eller annet metallmerke å sette nederst. Klistremerke? Noen som har en idè?

torsdag 30. september 2010

Lamper, del 1

Jeg ønsker meg en flott lampe til gangen. Litt sånn "OJ for en fin lampe!", men ikke vulgært. Enkel, lekker, litt tidløs, men likevel litt stilig! Finnes det slike lamper? Denne heter Bounty og er fra Lysbutikken, men den passer kanskje best på kontor.
Vergese fra Le Dauphin er jo en klassiker, kanskje i sølvfarge? En smule dyr dog.
Eller skal jeg bare kjøre "safe", og ha lamper fra Lene Bjerre
Dette kommer til å ta tid. Jeg blir jo ikke enig med meg selv.

mandag 27. september 2010

Spisestue inspirasjon

Krabbelag og fårikål krever en spisestue. Julen nærmer seg også, og hagemøblene duger bare ikke lenger når det blir så kaldt. Så gjelder det å finne på noe som føles fint i spisestuen. Jeg leter etter inspirasjon. Helst noe som lett kan endre stil.
Dette er fra Terna Snekkeri. Syntes peisen var litt stilig.

Denne fant jeg på en side som het Bla i Boka.

De 3 siste er fra Englesson med de kjente ringene som håndtak.
 
Blogglisten