lørdag 8. januar 2011

Nyttårs forsetter?


Hvis bare.....
Har sett noen nyttårsforsetter på nett :-) Mange med planer og drømmer. Jennifer er jo nydelig? (Bikinidamen er fra en katalog..)

Så heldige vi er!

Dette er bare den beste tiden av året å bo i Norge. Såå mye snø, og så flotte temperaturer. Nå er det jo bare fra -5 til -15C. Helt perfekt! Slalom, hockey, langrenn, aking, snømåking med verdens snilleste nabo å snakke med over gjerdet. Hus og interiør er bare uinterressant nå. NYT været mens vi har det. Gjerne med noen du er glad i, men det flotte med Norge er at man har jo NOrge uansett. OM man er alene eller har mange rundt seg. :-) Det er nesten så man får lyst til å "bade i Norge" :-) (jeg vet. Det er mange steder på jorden som er vakre. )Bade i Tellus da?

Eller for dem som måtte ha noen millioner til overs og ingen konkurranser, treninger, og arrangementer og liknende å stille opp på i helgene, så er kanskje disse bildene fra en Geilo hytte fristende?
mandag 3. januar 2011

Januar = primula Januar = snø = moro

Da er januar her, og alt av julepynt er ute. Igjen står litt sølvfargede ting og de passer godt med primula farget av solen selv. Primula bringer bud om vår.

Men vinteren er fremdeles lang. Heldigvis! Det er jo nå moroa virkelig starter. :-)
 
Blogglisten