fredag 12. november 2010

torsdag 11. november 2010

Kjøkkeninspirasjon fra Martin Moore

Engelske country homes og kjøkken er så utrolig hyggelige. Litt lave under taket kan nok de gamle husene være for en stakkars nordmann som skal unngå bjelkene.


onsdag 10. november 2010

Bo i Kent?

Mange ønsker seg en bolig i Kent, England. Stedet hvor "alle" har hest. Rett utenfor London.

Hva med å bo i et hus med røtter mange hundre år tilbake, med navnet "the old bakery"? Huset har den orginale bakerovnen. Stort kjøkken med orginale tømmerdragere. Kanskje får du AGA'en med på kjøpet.
Fronten ligger mot veien, slik bakerier ofte gjør, ..

Men baksiden har en stor have.


Prisen på dette er: £695.000,-

Sjekk nettstedet: Great British life Kent Life for andre muligheter i Kent.

tirsdag 9. november 2010

Kjøkken inspirasjon. Clive Christian, Røkkes favoritt?

I h.t.ryktene (som man ikke skal høre på) skal Clive Christian være Røkkes favoritt. Overdådig, voluminøst, nesten litt "italiensk" vulgært og pretensiøst? Eller bare veldig gjennomført og flott håndverk, passende for et stort slott? Adressen burde nesten være townhouse i Belgravia el likn for at dette skal stå i stil.

Vil et liknende kjøkken i eik, kunne fungere på en skikkelig tømmerhytte av store dimensjoner i Oppdal? Kanksje til og med være ganske så flott?


mandag 8. november 2010

Til en nydelig blogger

For dem som har fulgt den australske bloggeren A-M, kan dette være tiden for å legge inn noen hyggelige ord.

Love Lise

søndag 7. november 2010

Mote Babynest fur lining Emmaljunga leatherette

Har dere sett noe så herlig? Emmaljungas dunpose med pelskant? Helt skjønn.Heter noe slikt som Emmaljunga creme leatherette.
Lillegull ligger nok godt og beskyttet her. Sjekk siden til Min Lille lykke. En nydelig blogg om en søt 3-barnsmor. Det var her jeg så denne herlige dunposen.

Det ligger forøvrig mange bilder av denne vognen med utstyr på nett. Dette bildet viser bagen (quadrolift) med pelsforing, tror jeg. Er ikke sikker på om alle babyer liker å få pels i munnen dog.
En idè til besteforeldregave som gave til første barnebarn?
 
Blogglisten