torsdag 25. november 2010

Snowball Hvordan lage egen juledekorasjon

hvordan lage egne juletredekorasjoner?
Martha knows how:

I følge den berømmelige Martha skal dette være enkelt.
-Liten ballong, utvannet lim (craft glue), feste en tråd nederst på ballongen med lim, tvinne en retning, snurre rundt knuten øverst på ballongen, tvinne en annen retning, lime fast. Pensle utvannet lim over alt, heng ballong opp med en klype til tørr. Børst over med mer utvannet lim, strø på glitter, ha evt. metalltråd. Fjern ballongen.
Evt bruk bare glittertråd til å begynne med. Og heng på en gren av enten gran eller bare en vanlig gren som du sprayer med glitterspray. Eller så lager du glitter selv av utvannet lim og tørr glitter.

(PS: dette glitrer alle andre steder også! ha noe under som kan tåle det. Pass på å ikke lime annet enn dekorasjonen. )

Denne er bare laget av gullmalte valnøtter limt på styrofoam (eller likn) med limpistol, kristorn og en sløyfe. Det er satt inn en skrue i "styrofoamen" med "øye" til å henge den opp med.

Martha Stewart knows how


November er i havn kanskje? Tror det meste er i godt i gang av vintersport, og alt utstyr er nesten OK for alle. Overlapping av sommersport med vintersport ble litt hektisk i år når vinteren kom så fort. Innspurt på lekser og prøver, skal gå bra med de fleste tror jeg. Så nå kan vi seile inn i julemåneden med mye moro i snøen og gode resultater på idrettsbanen, skole og jobb som kommer flytende vår vei. ? !! Ja akkurat. Så da kan kanskje vi også starte med julen da? Og det er naturligvis baaaare kos. Musikken og maten og dansen med barna er i hvert fall kos. Alt det andre tor jeg vi må rope: Martha where are you? I guess she would say: "Be organized!" No, "Be PERFECTLY organized!" Thats what she would say! :-) Anyway, ingen fare med julestemning, Martha knows how! Bare se på bildene og bli glad. Små røde julebjeller som ringer når noen går i døren, myke, mørke fløyelsbånd og kristorn hører julen med. :-) Fra Martha Stewart.

tirsdag 23. november 2010

Stue inspirasjon

Kommer bare en kjapp tur inn her. Ikke helt i julestemning ennå jeg. Er det ingen andre som stresser litt nå? Får prøve med litt julemusikk eller liknende for å komme i stemning? 
Blogglisten