fredag 3. september 2010

Famous houses on film4.Something's gotta give. A Hampton Beach house

Something's gotta give
Hvem husker ikke dette huset? Det har levd sitt eget liv etter filmenSomething's gotta give, hvor Diane Keaton og Jack Nicholson hadde hovedrollen. Huset er faktisk ikke helt "ekte". Mye av interiøret i filmen er bare filmkulisser. Det er skrevet side opp og ned om dette huset i utallige blogger og artikler. Hadde huset vært slik i virkeligheten, ville det nok vært et ikon. Nå er stilen blitt et ikon. Det er visstnok James Radin som var interiørdesigner for filmen.


Kjøkkenet i denne filmen ble så populært at det ble en egen stil, SGG Kitchen stilen. Hvor reglene var at det måtte være mørke gulv og benker, lyse skap, pendel-lamper, synlige hengsler, en spesiell komfyr, kjøkkenøy osv

Svømmebassenget er nydelig, men bare en filmkulisse.De blå og hvite teppene ble så populære og viktige i denne stilen, at en fabrikk Aspen Carpet spesialiserte seg på dem, og som du kan se på bildet av hovedrolleinnehaverene på stranden, måtte dette elementet også være med der, da som en form for strandteppe/håndduk.

1 kommentar:

  1. Hei! Jeg blir aldri lei av å se på bildene fra det fantastiske huset. (Og det samme gjelder filmen). Elsker denne stilen fullstendig:)
    Ha en super helg!
    Klem

    SvarSlett

 
Blogglisten